Information/Villkor

Välkommen till Uffes Gjutformar!

Hjärta - tre ljus

english-flag-small Information in English

Om Uffes Gjutformar
Uffes Gjutformar har Sveriges största och bästa utbud av gjutformar i latex. De är handgjorda med högsta kvalitet i första rummet, och helt unika!

Företaget grundades 2015, och har sedan dess haft hundratals nöjda kunder. Uffes Gjutformar har specialiserat sig på att tillverka och sälja just handgjorda och unika latexformar för gjutning i betong, gips, flytspackel, choklad, eller vad man nu känner för att gjuta i.
Varje form kan ta upp till en vecka att göra eftersom man måste vara noggrann för att inte få bubblor, och varje lager latex måste torka helt innan man kan lägga på ett nytt.

Genom att klicka på “Butik/Shop” i menyn, kan du få  fram alla kategorier som finns att välja mellan.

För löpande information och erbjudanden, följ mig gärna på Facebook, Instagram eller Twitter!
Uffes Gjutformar - Följ mig på Facebook! Uffes Gjutformar - Följ mig på Instagram! Uffes Gjutformar - Följ mig på Twitter!


Priser
Alla priser i butiken är inklusive moms som standard.
Om du skapar ett konto och där väljer en leveransadress utanför EU kommer priset istället att visas exklusive moms.

Beställningsvara
Om en form är tillfälligt slut kan du få besked om när formen åter är i lager. Fyll bara i din mailadress och klicka på knappen “Bevaka” så kommer du få ett mail så fort lagret är påfyllt.

Kommunal verksamhet
Vill du göra en beställning till tex ett dagcenter i kommunal regi så blir det oftast problem med en normal beställning då fakturaadressen skiljer sig från leveransadressen, samt att fakturaadressen kanske inte stämmer med folkbokföringen för det organisationsnumret.
I sådana fall går det ändå bra att göra en beställning genom att välja betalalternativet Billmate Fakturaservice.
OBS! – Ange organisationsnummer i fältet “Ordernoteringar/Order comments”
Här kan du även ange eventuell märkning av beställningen, och annan information av värde.

Jag kommer lägga upp din order och skicka dig ett kvitto på din beställning till den mailadress som du uppgivit.
Jag kommer även att skicka en faktura med vanlig post till faktureringsadressen.

Det går också bra att helt enkelt skriva ner vad du vill beställa, och skicka listan i ett mail till mig: uffe@uffesgjutformar.se.
Skicka med alla övriga uppgifter också vad gäller faktura- och leveransadress, organisationsnummer, mailadress och telefonnummer.

Har du frågor så tveka inte att ringa mig!

Betalning
Uffes Gjutformar erbjuder säker betalning via Billmate på dessa sätt:

billmate_cloud_s

  • Billmate Faktura – betala inom 14 dagar. Du får fakturan skickad till din registrerade e-postadress. Du får hem varorna direkt och betalar inom 14 dagar. (30 kr i avgift)
  • Billmate Delbetalning. Delbetala i din egen takt; 3, 6 eller 12 månader.

Oberoende av vilket alternativ du väljer, kommer du behöva uppge ditt personnummer via en säker förbindelse. Detta på grund av att leverans bara kan ske till den adress du är folkbokförd på.

Vill du inte uppge ditt personnummer och/eller hellre vill betala i förskott kan du även välja följande:

  • Swish via din mobiltelefon (Du kan läsa mer om Swish här: Swish information)
  • Paypal / Kreditkort (Läs mer om Paypal: Info)
  • Bankgiro – betala direkt till mitt bankgirokonto. Uppge ordernummer som meddelande.

Alternativet Billmate Fakturaservice vänder sig endast till Kommuner och kommunala verksamheter. Detta betalningsalternativ gäller alltså inte företag eller privatpersoner, och felaktiga ordrar kommer raderas direkt.

OBS! Vid Checkout kommer alla priser visas i SEK. Valutaomvandlaren (currency switcher) fungerar inte här.


Frakt

Sverige:
Viktbaserad frakt med början på 85 kr.

Internationell frakt:
Viktbaserad frakt med början på 157 kr.

Säkerhet
Uffes Gjutformar är helt säkrad med SSL-kryptering på alla sidor, och naturligtvis är även betalningen krypterad och säker.

Hantering av personuppgifter
De uppgifter du uppger i samband med beställning lagras i anslutning till ordern och används bara för att kunna behandla din beställning, såsom fakturering och leverans samt bokföring. Dina kontaktuppgifter skickas vidare till transportbolaget så att adresslapp kan skapas, men de lagras ej. Likaså skickas dina uppgifter vidare till den betalningstjänst du valt att använda i ditt köp, men i övrigt används de inte till något annat syfte.
Har du valt att prenumerera på mitt nyhetsbrev sparas din e-postadress för detta ändamål, men du kan lätt avbryta din prenumeration genom att använda länken som hittas i slutet av varje utskickat brev.

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Du betalar själv frakt och eventuella administrativa avgifter. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits.
Varan skall vara i samma skick som då den levererades, och får naturligtvis inte vara använd. Om det kan påvisas att varan brukats kommer ingen återbetalning ske.
Återbetalning kommer ske med samma metod som användes vid betalningen.

Reklamation
Har du klagomål på en form måste detta anmälas inom tre månader från lagd order annars utgår ingen ersättning.
Formen är handgjord i ett naturmaterial och skall hålla många gjutningar, men naturligtvis håller den inte hur många gånger som helst då betongen i sig är frätande och kan slita ut formen olika fort.

Outhämtade paket
Jag tar ut 100:- i avgift för paket som går i retur då de inte hämtats ut av kund.

Skador på paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket!
Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Synlig transportskada eller paket som saknas MÅSTE anmälas direkt vid mottagandet. Om skadan ej är synlig på ytterförpackning, ska skadan anmälas till oss på telefon senast fem dagar efter mottagen leverans. Efter denna tid utgår ej ersättning.

Stående hjärta - stort


Kontaktuppgifter

Mail: uffe@uffesgjutformar.se
Telefon: 0763-446601

Adress:

Uffes Gjutformar
Transformatorvägen 22
375 32 Mörrum

Jag är godkänd för FA-skatt.

Tack för ditt intresse, och jag hoppas du hittar något som tilltalar dig!

www.uffesgjutformar.se